Fysio Heeswijk Dinther

Als je blessures of pijnklachten hebt, bijvoorbeeld in je armen, benen, schouders of rug; vanwege een (chronische) aandoening of een ongeluk, dan kan een bezoek aan de fysiotherapeut daarin helpen.

Een fysiotherapeut is er ook voor medische begeleiding bij beweegzorg of als je na een operatie of ongeval moet revalideren.

Ben je op zoek naar een fysio in Heeswijk Dinther? Op deze pagina vind je een lijst met alle fysiotherapeuten in Heeswijk Dinther. 

Klik op de naam van een van de fysio’s in Heeswijk Dinther voor meer details. 

Hier adverteren?

Bereik de omgeving

Hier adverteren?

Bereik de omgeving

Hier adverteren?

Bereik de omgeving

Fysiotherapeuten in Heeswijk Dinther

 

Neem vooraf contact op met je eigen zorgverzekeraar om te kijken of en hoeveel behandelingen van een fysio je vergoed krijgt. Kijk ook of je zorgverzekering het bezoek aan alle fysio’s in Heeswijk Dinther toestaat, of dat er bepaalde fysiotherapeuten zijn uitgesloten. Hoewel fysiotherapeuten ook getraind zijn in bepaalde (sport)massages, ben je misschien meer op zoek naar een ontspannende massage. In dat geval kun je ook deze lijst met massagesalons in Heeswijk Dinther bekijken. 

Hopelijk vind je een fijne fysiotherapeut in Heeswijk Dinther. Met deze lijst fysio’s in Heeswijk Dinther moet dat goed komen!

Fysiotherapie in Heeswijk Dinther

Heb je een fysiotherapiepraktijk in Heeswijk Dinther en sta je niet op onze pagina? Stuur ons dan een berichtje!